Groepsaccommodatie Eelink - Accommodatie

Groepsaccommodatie voor groepen tot 56 personen met professionele keuken

De accommodatie beschikt over 16 slaapkamers, waarvan 9 tweepersoonskamers. Acht van deze tweepersoonskamers zijn voorzien van douche en toilet. Verder zijn er 3 eenpersoonskamers en 4 slaapkamers met stapelbedden. Mocht uw groep meer slaapvertrekken wensen, dan bieden wij de mogelijkheid om een authentiek verbouwd  huisje erbij te huren waar maximaal vier personen kunnen slapen. (Het huisje) De keuken voor de groepen die kiezen voor zelfvoorziening beschikt over professionele apparatuur, zoals een 6 pits gasfornuis, twee ovens en twee professionele vaatwassers. Er is een grote gemeenschappelijke ruimte om te eten. Verder is er een zitkamer die voorzien is van enkele banken en gemakkelijke stoelen. Ook in deze ruimte is een keukenblok aanwezig waar men koffie kan zetten. Voor de liefhebbers van tafeltennis is er een aparte tafeltennisruimte. Door de indeling van de accommodatie is deze geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. U bent als enige groep in de accommodatie. Privacy is gewaarborgd.

Indeling
Het hele huis is gelijkvloers. Er is een rolstoeldouche en toilet aanwezig. Verder kunnen wij op verzoek op de kamers een hoog-laagbed plaatsen, eventueel met een tillift. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en van goede kwaliteit. Voor alle gasten zijn er kussens en dekbedden aanwezig, lakenpakketten kunnen desgewenst worden gehuurd. 
Het maximaal aantal gasten dat bij ons kan overnachten is 56. Voor elke groep, groot of klein, passen wij het meubilair aan zodat het er sfeervol uitziet. 

 

Indeling van de accommodatie.(Voor meer details klik op menu: indeling huis)

Buiten
Op het buitenterrein zijn twee sportveldjes met een volleybalnet en doelen. Voor de kleintjes zijn er een zandbak, een schommel, een klimrek en enkele andere speeltoestellen. Als de weersomstandigheden goed zijn kan er een kampvuur worden ontstoken. Hiervoor kan men hout bestellen of meenemen van huis. Onder een voormalige hooiberg is het ook met iets minder weer nog mogelijk om buiten te zitten.

Wifi
In de groepsaccommodatie is draadloos internet beschikbaar.

AED
Op het erf is een AED aanwezig.

Tap
Er kan een mobiele biertap worden gehuurd. Uiteraard kan het bier ook worden besteld bij ons.

 

 

 

 

 

xmlns:fb="http://ogp.me/ns/fb#"